Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Brassói aprópecsenye csirkemellből

Brassói aprópecsenye csirkemellből
Brassói aprópecsenye csirkemellből
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a brassóit, jó sok szafttal és ropogós sült krumplival.

hozzávalók / 5 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Lehet kevesebb lével is főzni, illetve össze is keverhetjük a krumplit a hússal.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát apróra vágjuk, és kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd megszórjuk pirospaprikával, hozzáadjuk a kis kockákra vágott szalonnát, és megpirítjuk.
  2. A húst csíkokra vagy kockákra vágjuk, és hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk, majd rátesszük az apróra vágott/lereszelt fokhagymát.
  3. Fedővel puhára pároljuk, majd ha megpuhult a hús, levesszük a fedőt, és elkezdjük a húst pirítani.
  4. Hozzáadjuk a mustárt és a paradicsomlevet, majd majoránnával megszórjuk, és készre pároljuk, ha szükséges, fűszerezzük.
  5. A krumplit bő olajban aranybarnára sütjük, és ízlés szerint szedünk rá a húsból.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 48 306
elküldve: 4
receptkönyvben: 38
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Andzsika

Mióta szakács: 2012.10.25.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 5 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brassói aprópecsenye, csirke brassói, brassói csirkehúsból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

954
csirkemell filé 150 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
fokhagyma 6 gerezd
füstölt szalonna 20 dkg
fűszerpaprika 1 kávéskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 1 kk
mustár 1 ek
paradicsomlé 2 dl
burgonya 1.5 kg
napraforgó olaj 1 dl