Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsókrém pirítóshoz, meleg kenyérhez

Borsókrém pirítóshoz, meleg kenyérhez
Borsókrém pirítóshoz, meleg kenyérhez
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egészséges reggelinek ajánlom mindenkinek, egy barna teljes kiőrlésű szelet kenyérrel, friss paradicsommal és paprikával.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Olajon megpirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a fokhagyma felét, majd a zöldborsót is.
  3. Beletesszük a vajat, sózzuk, borsozzuk, majd 10 percig alacsony lángon dinszteljük.
  4. Ha a borsó átpuhult, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a tejfölt, majd botturmixszal pürésítjük.
  5. Végül hozzáadjuk az apróra vágott lila hagymát és a fokhagyma másik felét.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 27
össznézettség: 19 997
elküldve: 4
receptkönyvben: 362
elkészítve: 13/13
Facebookon megjelent: 2

szakács

cookingwithfantasy

Mióta szakács: 2015.09.12.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zöldborsókrém, szendvicskrém zöldborsóból

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

321
vöröshagyma 1 közepes db
olívaolaj 2 ek
fokhagyma 2 gerezd
zöldborsó 40 dkg
vaj 5 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tejföl 2 dl
lila hagyma 1 közepes db