r
Nosalty Logó

Borjúhúsos tagliatelle

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
NS
Borjúhúsos tagliatelle
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 796 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 3189 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír

A házi tésztához

A raguhoz

Összesen 188 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    40.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    564 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1436.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    112 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    544 mg
  • Nátrium
    623 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    240.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    131 micro
  • Kolin:
    477 mg
  • Retinol - A vitamin:
    189 micro
  • α-karotin
    75 micro
  • β-karotin
    308 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    1608 micro
  • Lut-zea
    676 micro
Összesen 796 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    162.7 g

Zsír

  • Összesen
    89.3 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    2256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5746.9 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    325 mg
  • Kálcium
    448 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    269 mg
  • Foszfor
    2175 mg
  • Nátrium
    2491 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    421.5 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    963.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    872 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    420 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    525 micro
  • Kolin:
    1907 mg
  • Retinol - A vitamin:
    755 micro
  • α-karotin
    298 micro
  • β-karotin
    1232 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    2706 micro
Összesen 3189 kcal
  • 10% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    5.3 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    338.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    147 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    73 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    379 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 188 kcal

Hozzávalók

A házi tésztához

A raguhoz

Elkészítés

A házi tésztához

  1. A friss egész borjúcombot ledarálom.
  2. A hagymát apró kockára vágom.
  3. Olívaolajon lepíritom a zúzott fokhagymával.
  4. Hozzápirítom a darált borjúcombot.
  5. Hámozott paradicsomot hozzáöntöm.Citrommal és friss oregánóval ízesítem.
  6. Végül a friss petrezselymet teszem hozzá, hogy ne szürküljön meg.
  • Receptkönyvben: 69
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 26547
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 20.

Ajánló

Sebestyén Kékfrankost ajánlok hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A hagyományos Bolognai ragu, kicsit frissebben.

Hozzávalók

A házi tésztához

A raguhoz

Címlapról ajánljuk

Párizsi, panko, sörtészta – Útmutató az 5 leggyakoribb panírfajtához

Magyarként az ember előszeretettel ránt ki mindent, tulajdonképpen bármit: a panírozás így viszonylag nagy részét teszi ki a konyhában töltött életünknek. Nem árt hát, ha felsőfokon végezzük a különböző húsok, halak és zöldségek bundázását – remélhetőleg a most következő útmutató az összes bennünk maradt kétséget és megválaszolatlan kérdést elűzi majd. Lássuk az 5 leggyakrabban használt panírozási technika minden csínját-bínját.

Lakos Benedek

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.