r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti Sabah konyhájából

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
NS
Bolognai spagetti Sabah konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1159 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4631 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 276 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.6 g

Zsír

  • Összesen
    55.9 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    125 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1802.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    734 mg
  • Nátrium
    442 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    110 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    188 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    394 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    315 micro
  • Kolin:
    117 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    1252 micro
  • β-karotin
    3417 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    14382 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 1159 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    206.5 g

Zsír

  • Összesen
    223.7 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    32 g
  • Koleszterin
    500 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7208.5 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    433 mg
  • Kálcium
    1507 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    508 mg
  • Foszfor
    2935 mg
  • Nátrium
    1769 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    440.1 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    752.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1574 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    62 mg
  • D vitamin:
    91 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1261 micro
  • Kolin:
    467 mg
  • Retinol - A vitamin:
    227 micro
  • α-karotin
    5009 micro
  • β-karotin
    13667 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    57529 micro
  • Lut-zea
    460 micro
Összesen 4631 kcal
  • 13% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.3 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    430.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    175 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    45 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    299 micro
  • β-karotin
    817 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3439 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 276 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szalonnát apró kockákra vágjuk, és egy korty olajon elkezdjük a pirítani. Hozzáadjuk a hagymát, és ha üveges, akkor az apróra vágott sárgarépát is hozzáadjuk.
  2. Miután a sárgarépa is megpuhult, hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint megszórjuk friss kakukkfűvel.
  3. A fokhagymát összezúzva hozzáadjuk.
  4. Ha a hús kifehéredett, akkor ráöntjük a sűrített paradicsomot, és jól összefőzzük az öntetet.
  5. A tésztát úgy főzzük meg, hogy a közepe roppanós maradjon.
  6. Tálalásnál a tetejére parmezán sajtot reszelünk.
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 9
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 36068
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kedvenc ételünk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek