r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti 9.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Bolognai spagetti 9.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1040 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 4160 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 194 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1926.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    117 mg
  • Kálcium
    471 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    784 mg
  • Nátrium
    397 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    304.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    216 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    102 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    341 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    162 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    636 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20234 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 1040 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    226 g

Zsír

  • Összesen
    146.7 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    530 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7706.9 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    467 mg
  • Kálcium
    1885 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    568 mg
  • Foszfor
    3134 mg
  • Nátrium
    1588 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    485.7 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1217.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    862 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    409 mg
  • D vitamin:
    123 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    70 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1364 micro
  • Kolin:
    552 mg
  • Retinol - A vitamin:
    649 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    2544 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    80936 micro
  • Lut-zea
    392 micro
Összesen 4160 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    361.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3796 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 194 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először is a hagymát pirítsuk meg, ezután toljuk félre a lábasban, és a húst süssük addig az olajban, ameddig sehol sem lesz rózsaszín, hanem inkább szürkés lesz.
  2. Fűszerezzük sóval, borssal, majorannával és oregánóval, a fokhagymát meg préseljük bele.
  3. Némi kavargatás mellet hagyjuk rotyogni 40 percet.
  4. Még mielőtt kész lenne, tegyük fel a spagettit főni bő olajos, sós vízben
  5. Mikor kész szórjuk le sajttal.
  • Receptkönyvben: 167
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 22368
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 22.

Ajánló

Egy jó kis kiadós szombati vagy vasárnapi ebédhez.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A mamám bolognai spagetti receptje... magáért beszél :).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek