r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti 9.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Bolognai spagetti 9.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1040 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 4160 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 194 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.5 g

Zsír

  • Összesen
    36.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1926.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    117 mg
  • Kálcium
    471 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    784 mg
  • Nátrium
    397 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    304.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    216 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    102 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    341 micro
  • Kolin:
    138 mg
  • Retinol - A vitamin:
    162 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    636 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20234 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 1040 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    226 g

Zsír

  • Összesen
    146.7 g
  • Telített zsírsav
    55 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    530 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7706.9 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    467 mg
  • Kálcium
    1885 mg
  • Vas
    29 mg
  • Magnézium
    568 mg
  • Foszfor
    3134 mg
  • Nátrium
    1588 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    485.7 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1217.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    862 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    409 mg
  • D vitamin:
    123 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    70 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1364 micro
  • Kolin:
    552 mg
  • Retinol - A vitamin:
    649 micro
  • α-karotin
    41 micro
  • β-karotin
    2544 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    80936 micro
  • Lut-zea
    392 micro
Összesen 4160 kcal
  • 11% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    361.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    64 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    119 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3796 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 194 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Először is a hagymát pirítsuk meg, ezután toljuk félre a lábasban, és a húst süssük addig az olajban, ameddig sehol sem lesz rózsaszín, hanem inkább szürkés lesz.
  2. Fűszerezzük sóval, borssal, majorannával és oregánóval, a fokhagymát meg préseljük bele.
  3. Némi kavargatás mellet hagyjuk rotyogni 40 percet.
  4. Még mielőtt kész lenne, tegyük fel a spagettit főni bő olajos, sós vízben
  5. Mikor kész szórjuk le sajttal.
  • Receptkönyvben: 165
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 22300
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 22.

Ajánló

Egy jó kis kiadós szombati vagy vasárnapi ebédhez.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A mamám bolognai spagetti receptje... magáért beszél :).

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!