r
Nosalty Logó

Bolognai sertésszelet

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Friedrich Antal
Bolognai sertésszelet
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Összesen 1763 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Összesen 7047 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Összesen 263 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.4 g

Zsír

  • Összesen
    89.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2660.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    160 mg
  • Kálcium
    475 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    159 mg
  • Foszfor
    1017 mg
  • Nátrium
    831 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    153.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    252.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    64 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    377 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    149 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1373 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 1763 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    321.6 g

Zsír

  • Összesen
    359 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    169 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    74 g
  • Koleszterin
    936 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10642 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    640 mg
  • Kálcium
    1901 mg
  • Vas
    36 mg
  • Magnézium
    635 mg
  • Foszfor
    4067 mg
  • Nátrium
    3324 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    614.8 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    1009.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    434 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    60 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    254 micro
  • K vitamin:
    79 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    11 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    97 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1509 micro
  • Kolin:
    944 mg
  • Retinol - A vitamin:
    384 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    597 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    5490 micro
  • Lut-zea
    769 micro
Összesen 7047 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    398.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    71 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    125 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    57 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    206 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 263 Kcal

Hozzávalók

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Elkészítés

Bolognai spagetti

  1. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk. Az olajon megsütjük a szalonnát, majd a hagymát üvegesre pirítjuk rajta. Hozzátesszük a darált húst, pirítjuk, és fűszerezzük.
  2. Hozzátesszük a paradicsomkonzervet, és pároljuk kb. 20 percig a hús puhulásáig.
  3. A spagettit kifőzzük (a csomagoláson feltüntettek szerint), összekeverjük a bolognai raguval, és megszórjuk parmezán sajttal.

Rántott sertésszelet

  1. A húst szeleteljük fel, és klopfoljuk ki.
  2. Sóval, borssal és reszelt parmezán sajttal szórjuk meg a szeleteket.
  3. A húst panírozzuk be, liszt, felvert tojás és zsemlemorzsa hármasba.
  4. Forró olajban süssük ki.
  5. Tálaljuk a bekevert forró spagettivel, ízlés szerint szórjuk meg reszelt parmezán sajttal.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 19
  • 7 napos nézettség: 133
  • Össznézettség: 29109
  • Feltöltés dátuma: 2016. április 27.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Bolognai sertésszelet
Friedrich Antal 76 recept

Egy magyar étel, amit nem készítenek az olaszok.

Hozzávalók

Bolognai spagetti

Rántott sertésszelet

Címlapról ajánljuk

További cikkek