r
Nosalty Logó

Barackos fordított süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos fordított süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 273 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 2185 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 173 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.9 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.6 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    100 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    786 micro
  • β-crypt
    76 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 273 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39 g

Zsír

  • Összesen
    68.8 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    390 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2725.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    748 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    1087 mg
  • Nátrium
    686 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    364.7 g
  • Cukor
    237 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    605.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    801 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    138 micro
  • Kolin:
    321 mg
  • Retinol - A vitamin:
    249 micro
  • α-karotin
    109 micro
  • β-karotin
    6289 micro
  • β-crypt
    605 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1024 micro
Összesen 2185 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    31 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    501 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 173 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. Fogunk egy tortaformát, és elég vastagon kikenjük vajjal az alját.
  2. Majd a süti tetejére valókat a barack nélkül mindent összekeverünk. Ha megvan, a megmosott, félbevágott barackokat belemártjuk a cukros masszába, és a kikent formába rakjuk őket szorosan. Ha marad még cukros masszánk, akkor ráöntjük a barackok tetejére.
  3. A tészta hozzávalóit összekeverjük egy tálban, majd a barackok tetejére öntjük úgy, hogy mindet befedje. Majd ütögessük oda, hogy a levegő kijöjjön belőle.
  4. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
  5. Ha kész, egyből kiszedjük a formából. Már langyosan tálalhatjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 16136
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 27.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Gondoltam, megpróbálok egy ilyen fajta sütit is megsütni, és így sikerült.

Hozzászólások

Éva-Anyóca

Imádom a sárgabarackot, ezért már eleve jöhet! :-) Aztán a színét még jobban szeretem, azért is jöhet.:-)) Az egész ízvilága és látványossága, szintén nyert ügy, ez is oka, amiért jöhet.:-)) Még levadászok egy-két ismer?s helyen sárgabarackot, még finomakat kell készíteni bel?le.:-) Köszönöm.:-)

Törölt felhasználó

Igazán nincs mit örülök, hogy tetszik. Én is nagyon szeretem a sárgabarackot és még a sárgabarack lekvárt is. jó sütést!

Éva-Anyóca

Kedves erikamama! Lekvárt már sikerült eltenni.:-))) ?rzöm, mintha arany lenne!:-)) Akkor kinyalogathatták a f?z? edényt a gyerekek, na de a már lezárt üvegeket a fels? polcra raktároztuk, mert már most szépen kikanalaznák, ha tehetnék, annyira finom egy dolog, aztán meg leshetek a bolti süt?tökös ízfokozós hasonlatosság miatt.:-((( Köszönöm, szép vasárnap estét! Éva-Anyóca

Törölt felhasználó

Körtével és egy pár csokidarabbal készítettem el, és hatalmas sikert aratott! :) Csak ajánlani tudom!

Törölt felhasználó

Örülök, hogy tetszett egyébként biztos finom volt úgy is. Szerintem sokféle gyümölcsb?l meg lehet próbálni. Üdv Erikamama!

Lné Dóri

Köszönöm a receptet, nagyon finom lett! Én ?szibarackkal készítettem, hatalmas sikere volt!

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

Egy meglepő eszköz kell az igazán omlós linzerhez

Biztos sokan ismerjük azt a klasszikus túrós-kakaós linzert, aminek különlegessége a tészta reszelésében rejlik. Ez a fantasztikus technika adja a sütemény utánozhatatlan állagát, amit kóstolva felmerülhet bennünk a kérdés: miért nem használjuk ezt többször?