Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Banános szűzérmék nyárson

Banános szűzérmék nyárson
Banános szűzérmék nyárson
80 perc / előkészület: 20 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olyan kár, hogy lassan az ősz is elmúlik. A nyári sütögetésnek pedig csak az emléke marad. Szerettem volna felidézni újra a nyarat ezzel a mai ebéddel.

hozzávalók / 6 adag

A húshoz

A páchoz

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szűzpecsenyét felszeleteljükés bepácoljuk.
  2. 1-2 órára hűtőbe tesszük.
  3. A többi hozzávalót tetszőlegesen feldaraboljuk, a hússal együtt nyársra húzzuk.
  4. 180 fokos sütőben 1 óra alatt készre sütjük. (Még jobb azonban, ha jó idő van és kint grillen sütjük meg.)

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 342
elküldve: 2
receptkönyvben: 38
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Bogi   :o)

Mióta szakács: 2010.03.04.
105 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

banános saslik, grillnyárs sertésszűzből és banánból

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Bia
Bogi :o) / Bia Thu, 2010-10-21 14:30

Én meg annyira bírlak téged Anyóca.Köszi a hozzászólást.Üdv:Bogi

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2010-10-21 09:35

Igazad van!Mindjárt az ősz vége van itt, és nem rég volt az a bizonyos nyár!Persze, meg van az előnye az ősznek, mind hozzávalók szempontjából, pld. a sok gomba,vadak,,stb.,...a tél csodás alapanyagai is jönnek, de a tél még alkalmakat is ad arra, hogy süssünk-főzzünk,úgyhogy nem győzöm a naptáramat betáblázni azokkal a csodákkal, amiket kigondoltam, illetve, amiket Te ,ill. Ti itt alkottok, legyen az leves, másodikféle, húsétel, köret, süti vagy torta.Ünnepek ünnepek hátán, nem baj, most már sok ötletet adtatok,variálhatok velük.Legalább elvonja a figyelmemet a korai sötétedésről, hidegről.Ezt az időszakot, bocsi mindenkitől, de utálom!!!!Szép napot mára!Éva-Anyóca

283
sertésszűz 2 db
banán 3 db
paprika 2 db
vöröshagyma 2 db
csiperkegomba 12 kis db
paradicsom 2 db
joghurt 3 ek
olívaolaj 2 ek
római kömény 0 ízlés szerint
zsálya 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
limelé 5 csepp