Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Souvlaki Glaser konyhájából

Souvlaki Glaser konyhájából
Souvlaki Glaser konyhájából
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tzatzikivel és salátával egy gyors és finom görög étel. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A citromlevet elkeverjük a sóval, oregánóval és az olívaolajjal.
  2. A húst 3 cm-es kockákra vágjuk, a pácléhez adjuk. Hűtőben legalább 30 percet hagyjuk pácolódni.
  3. A húst a pácléből kiszedjük, és fa pálcikákra feltűzdeljük.
  4. Grillserpenyőben kb. 10 perc alatt, közben megforgatva megsütjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 15 428
elküldve: 1
receptkönyvben: 171
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
konyha: görög
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nyárson sült hús, pácolt hús nyárson sütve, fűszeres pácolt hús nyársra húzva

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

shoi.aran
shoi.aran Mon, 2014-01-13 22:47

Ugyan semmi köze a görög suvlaki-hoz, de biztosan nem rossz :)

319
csirkemell filé 300 g
sertésszűz 200 g
citromlé 3 ek
oregánó 0.5 tk
olívaolaj 2 teáskanál
0 ízlés szerint