Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Banános bodzakrém

Banános bodzakrém
Banános bodzakrém
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lisztté őrölt zabpehelyből, teljes kiőrlésű tönkölybúzalisztből, őrölt lenmagból és őrölt hajdinából készült palacsintába kenve ettük.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előző este beáztatjuk a tejbe a bodzavirágokat.
  2. Másnap leszűrjük. (Én jól ki is nyomkodtam a kezeimmel.)
  3. A bodzás tejből, a cukorból és a keményítőből sűrű pudingot főzünk, és kihűtjük.
  4. Amikor már hideg, egy villa segítségével összekeverjük a fűszerekkel, a banánnal és a joghurttal, nem teljesen simára.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 754
elküldve: 0
receptkönyvben: 37
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

hogymegtudjuknezni

Mióta szakács: 2013.05.11.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 6 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

bodzás krém, joghurtos bodzakrém, vaníliás bodzakrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

108
bodzavirág 10 db
tej 5 dl
étkezési keményítő 3 evőkanál
xilit 4 ek
citromhéj 0.5 citromból nyert
citromfű 0 ízlés szerint
menta 0 ízlés szerint
zöld kardamom 0.5 kávéskanál
vanília kivonat 1 kávéskanál
banán 1 közepes db
joghurt 1 ek