r
Nosalty Logó

Bajor camembert-krém perecrúddal - Obatza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Németország, az úticél
Bajor camembert-krém perecrúddal - Obatza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Összesen 760 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Összesen 4566 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Összesen 306 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.4 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6427.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    335 mg
  • Nátrium
    5735 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 760 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.2 g

Zsír

  • Összesen
    272.4 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    72 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    396 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    38565.2 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    217 mg
  • Kálcium
    1692 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    2012 mg
  • Nátrium
    34411 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    377.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    506.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1306 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    584 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1296 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 4566 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2583.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    2305 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 306 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Elkészítés

A camembert-krémhez

  1. A camembert sajtokról eltávolítjuk a kemény fehér részeket, majd apró kockákra vágjuk.
  2. Egy nagy tálba öntjük a mascarponéval és a puha vajjal, majd egy villával krémesre keverjük.
  3. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd hozzákeverjük a sajtos keverékhez.
  4. Jöhet a tálba a só, bors, köménymag és fűszerpaprika is, végül egy kevés barna sör.
  5. Jól elkeverjük, majd lefedve hűtőben pihentetjük.

A perecrúdhoz

  1. A langyos tejet felfuttatjuk a cukor és élesztő segítségével, kb. 10-15 perc alatt.
  2. Egy tálba szitáljuk a lisztet, a sót, majd beleöntjük az olajat és élesztős tejet, majd tésztát gyúrunk. Lefedve 1 órát kelesztjük.
  3. Közben elkészítjük a sós pancsot.
  4. A megkelt tésztából lecsípünk, és tetszőleges hosszúságú rudakat formálunk, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
  5. 200 fokon 5-10 percig sütjük, majd meglocsoljuk a sós panccsal, és további 10-15 percig sütjük 180 fokon.

A sós pancshoz

  1. Egy tálban csomómentesre keverjük a lisztet a sóval és kevés vízzel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2529
  • Feltöltés dátuma: 2018. szeptember 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bajor camembert-krém perecrúddal - Obatza
Németország, az úticél 5 recept

A híres bajor sajtos körözött, rengeteg camemberttel, a sörkertek kedvelt fogása. Perecrúddal kihagyhatatlan partikaja! Imádjuk! :)

Hozzávalók

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

10 zöldséges egytálétel sajttal a főszerepben

A sajtot magában, nyúlósan, ragacsosan, sütve, pirítva, mártogatósan, minden formájában imádjuk! Egy sajttal tuningolt egytálételnél pedig kevesebb jobb dolgot kívánhatnánk ebédre. Szemezgessetek az alábbi sajttal készült ételekből és készítsétek el kedvenceteket!