Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zöldolívás fetakrém

Zöldolívás fetakrém
Zöldolívás fetakrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A krémet ízesíthetjük kb. 1 ek kapribogyóval is, amelyet a többi hozzávalóval pürésítjük.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fenyőmagot egy serpenyőben megpirítjuk.
  2. A fetát kockákra vágjuk.
  3. Az összes hozzávalót egy edénybe tesszük, majd botmixerrel krémesre pürésítjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 556
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: 3/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – AB vércsoport
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

olajbogyós fetakrém, olívabogyós feta sajtos krém, feta sajtos szendvicskrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

291
zöld olajbogyó 15 db
fenyőmag 4 ek
menta 2 szál
bazsalikom 20 levél
feta sajt 250 g
görög joghurt 3 ek
olívaolaj 2 ek