Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconba tekert töltött krumpli és gombafejek

Baconba tekert töltött krumpli és gombafejek
Baconba tekert töltött krumpli és gombafejek
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a töltött ételeket. Finomak, s a kreativitásomat is kiélhetem.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük.
  2. Közben egy tálba beletesszük a kockára vágott sonkát, aprított vöröshagymát és fokhagymát, beleütünk egy tojást, a gombák szárát aprítva, fűszerezzük, összekeverjük.
  3. A krumplit megpucoljuk, félbevágjuk, kikaparjuk a közepét.
  4. Egy serpenyőbe olajat locsolunk, beleállítjuk a baconnel tekert krumplikat és gombafejeket, sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a tölteléket. A krumpliforgácsokat mellérakjuk.
  5. Előmelegített sütőben, légkeverésen 180 C fokon megsütjük. A végén szórunk rá a reszelt sajtból.
  6. Tálalunk, a tányérra szedünk kettő töltött krumplit, egy gombát, sült krumpliforgácsokat, és díszítjük egy hagyma zöldjével.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 312
elküldve: 0
receptkönyvben: 30
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: közepes
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Baconba tekert gombával és sonkával töltött krumpli és gombafejek sajttal megszórva, töltött krumpli, töltött gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

553
újkrumpli 40 dkg
csiperkegomba 5 nagy db
sonka 10 dkg
bacon 13 szelet
vöröshagyma 1 nagy fej
fokhagyma 2 gerezd
chili 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
füstölt sajt 5 dkg
napraforgó olaj 1 ek