Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Avokádós-dinnyés ráksaláta

Avokádós-dinnyés ráksaláta
Avokádós-dinnyés ráksaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha valami igazán pikáns salátára vágysz, ezt mindenképp meg kell kóstolnod!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockázott hagymát egy nagy keverőtálban keverjük össze az átnyomott fokhagymával, a limelével, az ecettel, a mézzel és a magozott, aprított chilivel, és hagyjuk úgy 10 percig állni.
  2. Közben vágjuk nagyobb, de ehető kockákra a dinnyét és az avokádót, aprítsuk a koriandert, és az olajon pirítsuk át a rákot, sózzuk.
  3. Keverjük ezeket is hozzá a marinált hagymához, frissen szelt korianderrel díszítsük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 522
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
szezon: nyár
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

garnélás dinnyesaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

160
lila hagyma 1 kis db
fokhagyma 1 gerezd
chili 1 db
limelé 1 lime-ból nyert
fehérborecet 1 ek
akácméz 1 ek
görögdinnye 10 dkg
avokádó 1 db
koriander 1 csokor
garnéla 200 g
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint