r
Nosalty Logó

Aszalt mangós répatorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Epercsók
Aszalt mangós répatorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1275 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 5093 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 282 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    30.8 g

Zsír

  • Összesen
    81.6 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    133 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    485.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    220 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    111.8 g
  • Cukor
    98 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    126.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    483 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    173 micro
  • α-karotin
    1244 micro
  • β-karotin
    3072 micro
  • β-crypt
    63 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    279 micro
Összesen 1275 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    123.1 g

Zsír

  • Összesen
    326.5 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    532 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1940.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    397 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    138 mg
  • Foszfor
    466 mg
  • Nátrium
    882 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    447 g
  • Cukor
    394 mg
  • Élelmi rost
    95 mg

VÍZ

  • Összesen
    504.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1932 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    172 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    166 micro
  • Kolin:
    356 mg
  • Retinol - A vitamin:
    692 micro
  • α-karotin
    4976 micro
  • β-karotin
    12290 micro
  • β-crypt
    251 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1116 micro
Összesen 5093 kcal
  • 9% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    26 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    277 micro
  • β-karotin
    684 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 282 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Először a száraz hozzávalókat, másik edényben pedig a nedves hozzávalókat elkeverjük.
  2. A kettőt összevegyítjük, végül a darabosokat is beleszórjuk.
  3. Előmelegített sütőben a forma nagyságától függően tűpróbáig sütjük.
  4. A krémet kikeverjük, ha kihűlt a torta, rákenjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 10
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 34
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4057
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 11.

Ajánló

Természetesen bármilyen aszalt gyümölccsel elkészíthető, illetve anélkül is!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aszalt mangós répatorta
Epercsók 95 recept

Sokszor készítek sárgarépa tortát, és mindig kicsit máshogy, most találtam otthon mandulalisztet, ezért nem tettem bele sima lisztet. Nagyon tartalmas, finom tortát kapunk!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...