Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pikáns csirkeszárnyak Amy Moonrose-tól

Pikáns csirkeszárnyak Amy Moonrose-tól
Pikáns csirkeszárnyak Amy Moonrose-tól
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hirtelen ötlet volt, és azóta időről időre el kell készítenem a családnak, mert annyira finom.:)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, és háromszög alakúra hajtogatjuk. Enyhén sózzuk.
  2. Egy tepsibe kis vizet öntünk, és ráfektetjük a húsokat. 20 percig fólia alatt sütjük, közepes lángon.
  3. Elkészítjük a szószt úgy, hogy mindent összekeverünk, és belenyomjuk a fokhagymát.
  4. A megfőtt húsokat még 10-15 percig visszatesszük a sütőbe már fólia nélkül, és ropogósra sütjük.
  5. Ha már ropogós a bőre, akkor megkenjük a szósszal, és még 5 percre visszatesszük a legmagasabb hőfokon.
  6. Tálalásra kész, jó étvágyat kívánok!
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 750
elküldve: 4
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirkeszárny, csípős csirkeszárnyak, csirkeszárnyak ketchupos paprikakrémes szószban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

491
csirkeszárny 1 kg
ketchup 1 ek
paprikakrém 1 ek
csípős fűszerpaprika 1 tk
fokhagyma 1 gerezd
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint