Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-répás káposztasaláta majonézesen

Almás-répás káposztasaláta majonézesen
Almás-répás káposztasaláta majonézesen
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ilyet először barátom anyukájánál ettem, és a kedvencem lett. Nagyon finom és egyszerű. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát nagylyukú reszelőn lereszeljük, és besózzuk, pár percig hagyjuk állni.
  2. Az almát meghámozzuk, és ezt is nagylyukú reszelőn lereszeljük, a répát megtisztítjuk, de ezt már kislyukú reszelőn reszeljük le. 
  3. A káposztát kicsavarjuk, összekeverjük a répával és az almával. 
  4. A majonézt egy kis tálkában összekeverjük a joghurttal, a porcukorral, a (tárkony)ecettel és egy kis borssal. Ezt az öntetet összekeverjük a zöldséggel. 
  5. 2-3 órára a hűtőbe tesszük, és hagyjuk kihűlni.
  6. Tálaláskor nagyra aprított dióval és almagerezddel díszíthetjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 299
elküldve: 1
receptkönyvben: 41
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Etuuu

Mióta szakács: 2012.04.02.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyomorvidító saláta, majonézes káposztasaláta almával és répával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

464
káposzta 1 közepes fej
alma 2 közepes db
sárgarépa 4 közepes db
majonéz 20 dkg
joghurt 2.5 dl
tárkonyecet 2 ek
porcukor 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint