Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Majonézes céklasaláta káposztával

Majonézes céklasaláta káposztával
Majonézes céklasaláta káposztával
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a salátát tavaly (2011) egy meleg nyári hétvégén kreáltam, csak úgy találomra, de azóta a család egyik kedvence lett, és ráadásul még egészséges is.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tejföl és majonéz mennyiséget nem írtam, ezt ízlés szerint ajánlom, de a lényeg, hogy nem kell lucsognia a mártásban, állás alatt a céklától nagyon szép színe lesz.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát vékony csíkokra szeljük, a sárgarépát és a céklát a káposztareszelőn lereszeljük, a lilahagymát is vékonyan felszeleteljük, majd az egészet besózzuk, és kicsit állni hagyjuk.
  2. Közben a tejfölt eleverjük a majonézzel, hozzáadjuk a kinyomkodott zöldséget, kicsit megborsozzuk, és jól lehűtjük, hogy az ízek összeérjenek.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 998
elküldve: 4
receptkönyvben: 139
elkészítve: 7/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
485 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

fantázia saláta, majonézes céklasaláta, káposztasaláta tejfölösen, majonézes-céklás káposztasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

169
káposzta 0.35 közepes db
sárgarépa 2 db
lila hagyma 2 db
cékla 4 kis db
tejföl 5 ek
majonéz 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint