Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-diós muffin

Almás-diós muffin
Almás-diós muffin
40 perc / előkészület: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy sima diós muffin adta az alapot. A gyümölcsök pedig jó ideje szomorkodtak a konyhaasztalon, mert senkinek sem kellettek. Így aztán vidáman ugráltak bele a diós muffin tésztájába. És mindez ősszel történt.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dióbelet egy tiszta konyharuhába csavarjuk, és húsklopfolóval megütögetjük, félre tesszük.
  2. A gyümölcsöket meghámozzuk, kivágjuk a magházat, kockákra vágjuk őket, és félre tesszük.
  3. A tészta többi száraz hozzávalóit összekeverjük, majd utána a többi alapanyagot tesszük hozzá, és sima tésztává keverjük ki.
  4. Utána a diót szórjuk bele, megkeverjük, majd a gyümölcskockákat forgatunk bele.
  5. A papírkapszlikat 3/4-ig töltjük a masszával, előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 340
elküldve: 2
receptkönyvben: 66
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

mirtill

Mióta szakács: 2012.04.08.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
alkalom: szüret, buli receptek, vasárnapi ebéd
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: muffin
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

őszi muffin, körtés-almás muffin, gyümölcsös muffin dióval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

255
dió 10 dkg
alma 1 db
körte 1 db
tej 3 ek
sütőpor 1 csomag
margarin 12.5 dkg
tojás 2 db
cukor 15 dkg
finomliszt 15 dkg