Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Áfonyás gyümölcstorta

Áfonyás gyümölcstorta
Áfonyás gyümölcstorta
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Évek óta készítem ezt az édességet, mert nagyon gyors, egyszerű és finom.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingport fél dl tejben simára keverjük, majd a maradék tejet is hozzáöntve jó sűrű krémet főzünk belőle. Ha elkészült, beletesszük a 3-4 ek cukrot és a vajat, majd simára keverjük.
  2. A felezett őszibarackokat kb. fél cm széles cikkelyekre, a nektarint gyufaszál vékonyságúra vágjuk.
  3. A félig kihűlt pudingos krémet a tésztára kenjük, a gyümölcsöket tetszés szerint rárakjuk a krémre.
  4. A tortazselét simára keverjük a gyümölcslével, majd az előírás szerint elkészítjük. Még melegen, de nem túl forrón bevonjuk vele a tortánk. 
  5. 1-2 órára hűtőbe tesszük, fogyasztáskor tejszínhabbal dúsíthatjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 43 136
elküldve: 3
receptkönyvben: 62
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Kriszti

Mióta szakács: 2009.07.14.
24 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
nehézség: könnyű
szezon: nyár
receptverseny: Somat GOLD torta receptverseny
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

gyors gyümölcstorta puncspudinggal és áfonyával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

SzKriszti
Kriszti / SzKriszti Wed, 2010-09-22 21:16

De drágák vagytok :))...köszönöm szépen a biztatást, további szép napot,üdv
Kriszti

taksi
Mártika és Feri / taksi Wed, 2010-09-22 07:54

Kedves Kriszti!

Egyszerűen tökéletesre sikeredett a tortád.
Gratulálunk hozzá!
Mi is tudjuk, hogy aki szeret főzni-sütni,
ilyen csodatortát tud készíteni.
Várjuk a további remekműveidet.
További kellemes sütés-főzést
kíván!
Mártika és Feri

441
mézes tortalap 1 csomag
puncs pudingpor 1 tasak
tej 4 dl
cukor 3 ek
vaj 5 dkg
őszibarack konzerv 420 g
nektarin 1 db
áfonya 10 dkg
tortazselé 1 csomag
gyümölcslé 3 dl
habtejszín 2 dl