hazai

Kiderült, mennyire keresik a magyarok a hazai termékeket

Mennyire keresik a magyarok a hazai termékeket, és hajlandóak-e inkább az itthoni élelmiszereket választani a boltokban? Erre a kérdésre kereste a választ a METRO, az eredmény pedig túlnyomóan pozitív lett. Hogy pontosan milyen termékekből szeretjük jobban a magyart, a cikkből kiderül.

Nosalty

#HÁZICSEMEGE: Triffla gomba

Hazai friss erdei gombákat, vargányát, kucsmagombát és egyéb szárítmányokat kínál a hazai Triffla, de természetesen a szarvasgomba és az azzal készült termékek, olajok sem maradnak ki a választékból.

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: Heit Torma

A Heit család 2012 óta kisüzemileg dolgozza fel a kiváló hajdúsági tormáját Létavértesen, a magyar torma hazájában, termékeik pedig nem tartalmaznak tartósítószert vagy egyéb mesterséges adalékanyagot.

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: MAACRAFT

A Maacraft több, mint egy szép tárgyakat előállító vállalkozás. Foglalkoztatási programjukban autizmussal élő, értelmi sérült fiatalok, dizájnerek segítségével készítenek egyedi termékeket.

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: Sárréti Chilifarm

Chili bizony nemcsak Amerikában terem, hanem Magyarországon is, és nem is akármilyen. A Sárréti Chilifarm egy igazi családi vállalkozás, amely díjnyertes chilit termeszt, termékeik pedig egyre többek ételeit fűszerezik meg.

Szász Nóri

#HÁZICSEMEGE: Remény Farm

Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a húsfogyasztás és a nagyipari hústermelés a mostani formájában kiszipolyozza a bolygót. A Remény Farm fenntartható és klímatudatos gazdálkodás keretében neveli állatait, hogy tiszta, egészséges ételek kerüljenek az asztalokra.

Szász Nóri

Címlapról ajánljuk

További cikkek