Advent

5 tipp, hogy idén valóban élvezni tudd az ünnepeket

A decemberi ünnepi időszak ideális esetben a meghittségről, az idilli családi pillanatokról és az együtt átélt élményekről szól. Az utóbbi években viszont ez a gyakorlat változó tendenciát mutat: egyre több az ünnepek körüli rohangálás, idegeskedés, stresszes főzés, takarítás és a hasonló hangulatú vendégvárás. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie a te háztartásodban!

Nosalty

Így legyen a KRUMPLI az ünnepi vacsora kedvenc szereplője

A burgonyából készült megannyi köretvariáció az egekbe emelheti az ünnepi családi ebédet vagy vacsorát, ha alapvetően nincs sok időnk és az anyagi lehetőségeink is végesek ahhoz, hogy sokféle, különlegesebb alapanyag után rohangáljunk a boltokban. Mutatunk pár krumplis köretet, amivel nagyot lehet villantani karácsonykor.

Szekeres Dóra

7 nap, 7 étel – Karácsony hetén is marad időnk...

Ezen a héten már fokozatosan egyre több minden a hétvégére eső ünnepről szól majd. Annak ellenére, hogy a konyhában sokat megfordulunk majd, nem biztos, hogy marad időnk hosszas ebédeket főzni. Semmi vész, már jön a felmentő sereg.

Nosalty

15 sós és édes kifli, amit az ünnepek alatt majszolni...

Vannak itt édesek: dióval, mákkal vagy lekvárral töltve, de sósak is, amelyek sajtot, sonkát vagy egyszerűen csak egy magos szórást kaptak. Mindegyik kifli, mindegyik kunkorodik, és mindegyik kiváló csemegének bizonyulhat karácsony előtt, alatt és után.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek