Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
Erdei gyümölcsökből (pl. áfonya, málna, eper, szeder, de tágabban értelmezve az „erdei” jelzőt lehet szilva, alma, bodza, meggy, cseresznye stb.) készült lekvár. Tulajdonképpen a köznyelvben erdei gyümölcsnek a sötét, pirosas színű bogyósgyümölcsöket nevezzük. A lekvár homogén állagú gyümölcskészítmény, a dzsemnél folyósabb és nem tartalmaz gyümölcsdarabokat. Az erdei gyümölcsöknek általában magas a flavonoidtartalma, vitamintartalmukból azonban jelentős mennyiséget veszítenek a főzés során.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

Erdei gyümölcslekvár alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!