Cukormentes lekvár

A diabetikus lekvár csökkentett energiatartalmú gyümölcskészítmény. A lekvár abban különbözik a dzsemtől, hogy jobbára nem tartalmaz gyümölcsdarabokat, állaga egységesebb. A diabetikus ételek cukor helyett más, természetes vagy mesterséges édesítőket tartalmaznak. A diabetikus lekvárokat cukorbetegek és diétázók is fogyaszthatják, ízük szinte azonos lehet a hagyományos, cukorral készült termékekével. Felhasználhatjuk süteményekhez, palacsintákhoz épp úgy, mint a valódi lekvárokat.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
26 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
rost
1 g
cukor
26 g
vitaminok
A nyár egyik kedvenc alapanyaga a citrom, mely nagyon hűsítő és frissítő. Ezt a hatást pedig nemcsak a limonádékban fejti ki, hanem a húsételekhez hozzáadva is.
NosaltyAzt hiheted, hogy a kenyérsütéshez különleges képességekre van szükséged, pedig ez nem igaz! Segítségként hoztunk neked most pár elronthatatlan receptet!
NosaltyMindenkinek kijár egy kis édesség, még azoknak is, akik odafigyelnek a vonalaikra. Az alább sorakozó receptek most egy fokkal egészségesebben érkeznek: teljes kiőrlésű liszttel, kevesebb cukorral, persze ugyanolyan finoman. Mégsem köthetünk mindenben kompromisszumot!
NosaltyFinom, puha, nyuszifülre emlékeztető levelével nehéz nem szeretni, sokan használják is a konyhában, azonban most olyan jótékony hatásait is bemutatjuk, amelyek miatt fixen elülteted otthon, hogy bevesd!
A mai menü igazán nyáriasra sikeredett, reméljük, ugyanakkora élvezetet leltek majd benne, mint mi.
Többek között olyan klasszikusok is helyet kaptak a listán, mint a gulyásleves, palócleves és a becsinált leves. Neked melyik a kedvenc magyaros levesed?