Őszibaracklekvár

Őszibaracklekvár

Leírás

Híg, egységes textúrájú őszibarackból cukorral főzött gyümölcskészítmény. Az őszibarack víztartalma meglehetősen magas, a gyümölcshús könnyen szétesik főzés közben, ezért inkább alkalmas lekvár-, mint dzsemkészítésre. Az őszibarack jól variálható más alapanyagokkal a befőzés során, pl. mézzel, vaníliával, tökkel, sárgabarackkal. Palacsinták, sütemények töltésére kiválóan alkalmas.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

38 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek