Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Tradícionálisan az indiai konyha “savanyúságát”, a chutney-t mozsárban készítik. Általában gyümölcsök és zöldségek, mint alma, körte, mangó, szilva, paradicsom, damaszkuszi szilva, hagyma, fokhagyma, gyömbér, számos fűszer és szezám vagy mogyoró olaj kerülnek a mozsár törője alá, hogy később az étkező asztalra kerüljenek. Az erős, fűszeres ételek tökéletes kiegészítői.
fotó: flickr / *Bárbara* Cannnela
http://www.flickr.com/photos/cannnela/3100573987
 
 

mikor vegyem

Bármikor, de otthon is elkészíthető.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben tároljuk.

mangó chutney alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!