Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A ribizli magas C-vitamin tartalmú, fanyar ízű bogyós gyümölcs. Számtalan módon felhasználható a konyhában, például készíthetünk belőle dzsemet is. A dzsemkészítés célja a gyümölcs fagyasztás nélküli hosszú távú tartósítása, de nem utolsó sorban egy kenyérre kenhető, vagy süteményekhez felhasználható finomság elkészítése. Ribizlidzsemet vásárolhatunk készen, illetve elkészíthetjük otthon is. A ribizli vásárlásakor ügyeljünk arra, hogy ép, feszes szemű gyümölcsöt vegyünk. A ribizlidzsem készítése időigényes munka, hiszen az alaposan megmosott fürtökről egyenként kell leszednünk a szemeket. A ribizli magas pektintartalmú gyümölcs, jó dzsem-alapanyag, alacsonyabb pektintartalmú gyümölcsökből készülő híg lekvár természetes módon sűríthető vele.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Ribizlidzsem alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!