Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cseresznyeleves pudinggal

Cseresznyeleves pudinggal
Cseresznyeleves pudinggal
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hidegen és melegen is finom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A befőtett levével együtt odatesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket, és felöntjük 4-5 dl vízzel.
  2. Közben a pudingport kikeverjük egy pici tejjel csomómentesre, majd belekeverjük a többi tejet is.
  3. Ha felfőtt a levesünk, a pudingos tejjel behabarjuk, cukrozzuk, és újra felfőzzük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 29 432
elküldve: 1
receptkönyvben: 101
elkészítve: 9/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Manda

Mióta szakács: 2011.07.14.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

pudingos gyümölcsleves, fahéjas cseresznyeleves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

PEGS
PEGS Sun, 2014-06-08 10:01

Eper,vagy puncs izű pudingporral még finomabb

Vakapi
Vica Konyha / Vakapi Sat, 2014-06-07 09:56

Biztosan jó lehet, de 680 dkg (az majdnem 7 kg) cseresznyéből és fél liter tejből nem főzelék inkább?

lasvegas7
lasvegas7 Wed, 2013-06-19 11:16

Nagyon jó ez a leves bár én a vanilia puding ízét nem éreztem annyira. És őrölt fahéjjal csináltam.

254
cseresznyebefőtt 680 g
tej 5 dl
vaníliás pudingpor 1 csomag
fahéjrúd 1 db
szegfűszeg 1 teáskanál
cukor 2 ek
víz 5 dl