Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A pillangósvirágúak családjába tartozó, Guyanából és az Orinoco vidékéről származó, Cumarou fán termő, hosszúkás, fakó héjú babfajta. Igen összetett íze és illata van: mandula, dohány, vanília, szegfűszeg. A gasztronómiában főként desszertek fűszerezésére használják. Kumarin tartalma miatt csak kis mennyiségben szabad használni, mert nagy dózisban mérgező (véralvadásgátló). Élelmiszer-ipari felhasználása az Egyesült Államokban tiltott.
Fotó: Flickr by  Fred Benenson

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Tonkabab alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!