A finom krémes gyümölcspüré és a tonkababbal ízesített panna cotta egy költemény. Ha a gyümölcsök nem elég édesek, ízesítsük kevés cukorral a pürét. A tonkababot miután kivettük a tejszínből, mossuk le, hagyjuk száradni, így 5-6-szor is felhasználhatjuk a tonkababot.
Hozzászólások (2)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. December 15-én kiemeltük cikkünkben: 10 imádnivaló gluténmentes narancsos desszert
Üdvözlettel, NoSalty
Szia!
Lennél olyan kedves, s lefordítanád - nem csak nekem, hanem, aki a receptedet olvassa - magyarra, mit takar a recepted neve, s mik lennének a nem magyar kifejezések? :)
Nagy, hangzatos nevek, biztosan van magyar megfelelője! :)
Előre is köszönöm! :)