Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ramsay-féle fűszeres csirkeszárnyak

Ramsay-féle fűszeres csirkeszárnyak
Ramsay-féle fűszeres csirkeszárnyak
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eldöntöttem, hogy megkedveltetem gyermekeimmel a csirkeszárnyakat. Az egyik kedvenc séfemhez fordultam segítségért. Ramsay igazán jó munkát végzett!

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Van, aki levágja a szárnyak végeit, mert hamar megéghetnek. Aki viszont nem fél tőle, mint én, az ne tegye, mert fantasztikus ropogós lesz és elrágcsálhatjuk az egészet.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagyobb tálban összekeverjük a pác alapanyagait.
  2. Az előzőleg megtisztított, mosott és leszárított csirkeszárnyakat jól beleforgatjuk a pácba. Folpackkal lefedjük az edényt és hűtőbe tesszük legalább fél órára, de hagyhatjuk egy egész éjszakára is.
  3. Egy nagyobb lapos tepsit kibélelünk alufóliával. Belefektetjük a páclében újból jól átforgatott szárnyakat. A maradék levet ráöntjük, és mehetnek a 170 fokra előmelegített sütőbe 25-30 percre sülni.
  4. Tálaláskor szedjük őket egy nagyobb tálba, szórjunk rá frissen apróra vágott újhagymát vagy színesítsük a képet fokhagymával párolt zöldségekkel. Jó étvágyat hozzá!
  • sütési hőfok: 170°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 9 330
elküldve: 0
receptkönyvben: 168
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Gréti

Mióta szakács: 2012.01.30.
299 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Fűszeres csirkeszárnyak, Csípős csirkeszárnyak

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

293
csirkeszárny 50 dkg
tamarind paszta 1 evőkanál
pálmacukor 2 dkg
chilipehely 1 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
halszósz 1 ek
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint