Konyak

Francia eredetű, sárgásbarnás színű borpárlat. Az 1600-as évek elejétől készítik, nevét Cognac városáról kapta.
Bármikor.
Szobahőmérsékleten.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
66.6 g
Foszfor
5 mg
Nátrium
1 mg
Vas
0.01 mg
Réz
0.01 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.007 mg
Tiamin - B1 vitamin
0.005 mg
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Vas
0.01 mg
Foszfor
5 mg
Nátrium
1 mg
Réz
0.01 mg
szénhidrát
víz
66.6 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.005 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.007 mg
Savanyú íze és szokatlan állaga sokakat eltántorít a kefírfogyasztástól, pedig ez a fermentált ital az egyik legegészségesebb tejtermék.
Kremmer MagdiSzeptember végére is gyors fogásokat tartogatunk: csirkemellel főzünk és sütünk, mert ez a kedvenc húsfajtátok. Mutatunk klasszikus és különleges csirkés leveseket, villám csirkemelles főételeket, de minden napra jut édesség is, nyugalom. Együnk együtt ezen a héten is!
NosaltyHa te is gyakran érzel éhséget – sokszor olyankor is, amikor nem lenne indokolt –, akkor érdemes képben lenned azzal, hogy mi minden válthatja ki ezt a reakciót.
Szabó AnnaOlcsóak, laktatóak és finomak! Sokat gondolkodtunk, hogy mit is írhatnánk még ezekről a tésztákról, de szerintünk magukért beszélnek az ételfotók!
Mind a tíz ujját megnyaljhatja, aki részt vesz a mai lakoma elfogyasztásában: elsőnek betyárleves érkezik, amit szaftos oldalas és végül szilvás rétes követ.
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.