Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A virsli sertés, marha vagy baromfihúsból, általában szójával és egyéb adalékanyagokkal készült, pépesítéssel előállított húskészítmény. A jobb minőségű virslik nem tartalmaznak szóját és ízfokozót (ez nagyon ritka), a bennük lévő hús aránya magas a többi hozzávalóhoz képest és juhbélbe töltik őket. A juhbeles virsliről nem kell a „héját” eltávolítani, mert a bél is fogyasztható. 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Juhbeles virsli alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!