Jégcukor

Leírás

Sütemények díszítéséhez használatos, durva szemcséjű kristálycukor. Hő hatására nem olvad meg teljesen, így sütés után enyhén ropogós marad.

Jégcukor
387
Kalória
-
Fehérje
100g
Szénhidrát
-
Zsír
0g
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
99.8g
Cukor

100 g Jégcukor

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

99.98 g

víztartalom

0.02 g

gramm jégcukor?

Top ásványi anyagok

Kalcium

1 mg

Nátrium

1 mg

Vas

0.05 mg

Cink

0.01 mg

Top vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

0.019 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

1 mg

Vas

0.05 mg

Nátrium

1 mg

Cink

0.01 mg

Réz

0.007 mg

Mangán

0.004 mg

Szelén

0.6 µg

szénhidrát

cukor

99.8 g

víz

0.02 g

vitaminok

Riboflavin - B2 vitamin

0.019 mg

47 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Egyszerű tökfőzelék

Van, aki tejjel, van, aki csontlével, megint mások kovászos uborka levével készítik - mi így szeretjük, egy kis fűszerpaprikával és sok sok kaporral.

Hagyományos töltött paprika

Turós Emil konyhai alapmű szakácskönyvéből származik a recept. Aki kedveli a hagyományos ízeket, ezzel a recepttel biztosan nem lő mellé.  Az elkészítését annyival egészíteném ki, ...