Gyümölcskonzervlé

Gyümölcskonzervlé

Leírás

A befőttből, gyümölcskonzervből leszűrt, felfogott cukros gyümölcslé. Sokféleképpen hasznosítható konyhánkban. Zselatin, tortazselé készítésekor helyettesíthetjük vele a vizet, a végeredmény sokkal intenzívebb ízhatás lesz. A megmaradt gyümölcslé lényegében egy gyümölcsös ízesítésű cukorszirup, így desszertöntetként is jól funkcionál, vagy tortalapok, piskóta locsolására is felhasználhatjuk.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, célszerű néhány napon belül felhasználni.

100g Gyümölcskonzervlé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

76.79 g

víztartalom

22.81 g

gramm gyümölcskonzervlé?

Top ásványi anyagok

Nátrium

62 mg

Kalcium

13 mg

Magnézium

1 mg

Cink

0.44 mg

Top vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.059 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Magnézium

1 mg

Nátrium

62 mg

Cink

0.44 mg

Szelén

0.7 µg

szénhidrát

cukor

76.77 g

víz

22.81 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.059 mg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készül a lusta asszony „töltött" káposztája: haraszt nélkül is...

A töltött káposzta egy igazi magyar klasszikus, amely minden ünnepi asztalon megállja a helyét, de az elkészítése nem éppen a leggyorsabb feladat. Aki kóstolta, már, tudja, hogy az íze minden fáradozást megér, de mi van akkor, ha valaki szeretné élvezni ezt az ízvilágot a hosszadalmas előkészületek nélkül? Itt jön képbe a lusta asszony „töltött" káposztája, amely haraszt (káposztalevél) nélkül, egyszerűbb és gyorsabb formában hozza el a klasszikus töltött káposzta ízét. Ez az étel nemcsak praktikus, de ugyanolyan laktató és finom, mint az eredeti változat.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...