r
Nosalty Logó

Barackos túrótorta 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Márti
Barackos túrótorta 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Összesen 349 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Összesen 2794 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Összesen 203 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    619.3 g
  • Cink
    163 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    126 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.2 g
  • Cukor
    50 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    25 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 349 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.2 g

Zsír

  • Összesen
    55.4 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4954.1 g
  • Cink
    1304 mg
  • Szelén
    64 mg
  • Kálcium
    535 mg
  • Vas
    1005 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    1396 mg
  • Nátrium
    438 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    41 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    449.5 g
  • Cukor
    401 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    695.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    298 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    441 mg
  • Retinol - A vitamin:
    232 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    701 micro
  • β-crypt
    198 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    820 micro
Összesen 2794 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 34% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    358 g
  • Cink
    94 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    73 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    32 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.5 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    43 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 203 Kcal

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótát a szokásos módon elkészítjük, és hagyjuk hűlni.
  2. A túrót kikeverjük a cukrokkal, hozzáadjuk a baracklevet és az apróra vágott barackot. A zselatint a zacskón leírtak alapján elkészítjük, és ha kihűlt, a túróhoz adjuk. Hagyjuk egy kicsit dermedni, de még önthető legyen. Ha a piskóta kihűlt, visszahelyezzük a tortaformába, amiben sütöttük, és a túrókrémet ráöntjük. Hűtőben hagyjuk teljesen megdermedni.
  3. Ha a túrókrémünk már kemény, akkor a barackot leturmixoljuk, és a másik cs zselatint is elkészítjük, majd a barackhoz adjuk. Ezt a gyümölcszselét ráöntjük a túrós rétegre, és ismét hűtjük, míg teljesen megdermed.
  4. Díszítésnek legfeljebb tejszínhabot rakjunk rá.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 240
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 34881
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom, dekoratív, nem túl édes sütemény, szerintem bármilyen más gyümölccsel is készíthetjük. Díszítésnek tényleg nem kell rá semmi, magában is nagyon mutatós.

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

A gyümölcszseléhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek