Gesztenyeliszt

Gesztenyeliszt

Leírás

A gesztenyeliszt olyan sütemények sütéséhez ajánlott, amelyekben érvényesülhet a gesztenye jellegzetes íze. Keverhető más lisztekkel, de akár kiváltható vele a teljes liszt mennyiség. Glutént nem tartalmaz, ezért gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Rostban gazdag, szénhidrátból viszont kevesebbet tartalmaz, mint a búzaliszt. Fogyasztói ára jóval magasabb a hagyományos lisztféleségekénél.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

100g Gesztenyeliszt

fehérjetartalom

5 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

64 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

gesztenyeliszt?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

5 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Mélyszegénységben élő romák által termelt kovászos uborka kerül ennek a...

A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.

Hering András

További cikkek

Ezek az élelmiszerek fognak először eltűnni az életünkből

A klímaváltozás hatásait nem lehet tagadni, hiszen a jelenséget évről évre egyre jobban érezzük a saját bőrünkön. A hőség egyre nagyobb, a víz pedig egyre fogy, ezen felül pedig azzal is szembe kell néznünk, hogy bizonyos élelmiszerek is el fognak tűnni a színről.