Gesztenyeliszt

A gesztenyeliszt olyan sütemények sütéséhez ajánlott, amelyekben érvényesülhet a gesztenye jellegzetes íze. Keverhető más lisztekkel, de akár kiváltható vele a teljes liszt mennyiség. Glutént nem tartalmaz, ezért gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Rostban gazdag, szénhidrátból viszont kevesebbet tartalmaz, mint a búzaliszt. Fogyasztói ára jóval magasabb a hagyományos lisztféleségekénél.
Bármikor.
Száraz helyen.
fehérjetartalom
5 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
64 g
víztartalom
0 g
fehérje
5 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Savanyú íze és szokatlan állaga sokakat eltántorít a kefírfogyasztástól, pedig ez a fermentált ital az egyik legegészségesebb tejtermék.
Kremmer MagdiSzeptember végére is gyors fogásokat tartogatunk: csirkemellel főzünk és sütünk, mert ez a kedvenc húsfajtátok. Mutatunk klasszikus és különleges csirkés leveseket, villám csirkemelles főételeket, de minden napra jut édesség is, nyugalom. Együnk együtt ezen a héten is!
NosaltyHa te is gyakran érzel éhséget – sokszor olyankor is, amikor nem lenne indokolt –, akkor érdemes képben lenned azzal, hogy mi minden válthatja ki ezt a reakciót.
Szabó AnnaMind a tíz ujját megnyaljhatja, aki részt vesz a mai lakoma elfogyasztásában: elsőnek betyárleves érkezik, amit szaftos oldalas és végül szilvás rétes követ.
Olcsóak, laktatóak és finomak! Sokat gondolkodtunk, hogy mit is írhatnánk még ezekről a tésztákról, de szerintünk magukért beszélnek az ételfotók!
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.