Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paleo mákos gesztenyés piskóta

Paleo mákos gesztenyés piskóta
Paleo mákos gesztenyés piskóta
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Paleo lisztekkel kísérletezem, ez egy finom piskóta alap lett, amelyet lekvárral, pudinggal, csokikrémmel is fogyaszthatunk.

hozzávalók / 10 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, a sárgáját a xilittel vagy eritrittel habosra keverjük egészen fehéredésig.
  2. A száraz hozzávalókat alaposan elkeverjük a szódabikarbónával.
  3. A sárgájához adjuk a citrom levét, esetleg a lereszelt héját is, és az olívaolajat, majd a lisztekkel lazán elkeverjük, végül a fehérjével óvatosan egy keverőlapáttal összeforgatjuk.
  4. Előmelegített gázsütő 6-os fokozatán 15 perc alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 5 656
elküldve: 1
receptkönyvben: 69
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
131 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: édes süti
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna
fogás: desszert
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

gluténmentes sütemény, reform sütikocka

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

139
tojás 8 db
mák 60 g
gesztenyeliszt 50 g
mandulaliszt 50 g
xilit 3 ek
1 csipet
citromlé 1 citromból nyert
olívaolaj 2 ek
szódabikarbóna 1 kávéskanál