Nem zsír, nem napraforgóolaj: 3+1 zsiradék, amitől még finomabb lesz a tükörtojás vagy omlett

Próbáld ki a zsíron vagy napraforgóolajon túl ezeket a zsiradéktípusokat is, ha legközelebb tükörtojás sütsz, és válasz ki belátásod szerint a kedvencedet!

Az, hogy hogyan készül "a legjobb" tükörtojás, omlett vagy rántotta, örök vita tárgya, és ez így van jól: miért is kellene, hogy létezzen egy megmásíthatatlan recept, amitől nem szabad eltérni? Ahány család, annyi módi. Így van ez a tojássütés versus zsiradék témakörében is. Sertészsír, étolaj? Vagy valami más? Te mivel sütöd? Mutatunk 3 opciót + 1 ötletet, amivel olyan lesz a tükörtojásod vagy rántottád, mint a profi séfeknek!

Kattints a képre, és nyílik a galéria a tojássütős tippekkel!

Receptajánlónk tojásos reggelikhez:

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek