Diabetikus liszt

Diabetikus liszt

Leírás

A diabetikus liszt csökkentett szénhidráttartalmú liszt, ami épp úgy készülhet búzából, rozsból és más gabonákból, mint a hétköznapi liszt. Ez a lisztfajta jóval egészségesebb, mint a hagyományos liszt, ráadásul cukorbetegek is használhatják, ára azonban legalább háromszorosa a sima lisztekének. A diabetikus liszteket éppúgy használhatjuk a konyhában, mint a magasabb szénhidráttartalmú liszteket, süthetünk belőle kenyeret, süteményt, tortát stb.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Diabetikus liszt

fehérjetartalom

22 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

57 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

diabetikus liszt?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

22 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 igazán csúnya lakberendezési baki

Vannak bizony olyan lakberendezési divathullámok, amelyeket azóta próbálunk feledni, hogy valaha szembejött velünk otthon vagy (szerencsésebb esetben) egy szomszédnál, egy filmben vagy az interneten. Lássunk pár igazán csúnyát, a teljesség igénye nélkül.

Brecz Judit

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.

Nem jó ötlet 40 fokon ruhákat mosni

Sokak számára fogós kérdés, hány fokon érdemes mosni a ruhákat. A legtöbb címke megengedi, hogy 40°C-on mossunk, de valóban szükségünk van ilyen meleg vízre? Következő Otthon Tippünk segíthet választ adni a kérdésre.