Nosalty Logó

Cukormentes sárgabarackos pite

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Cukormentes sárgabarackos pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 194 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 1545 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A tetejére

Összesen 170 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    135.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    59 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    160 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    107 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    608 micro
  • β-crypt
    57 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    110 micro
Összesen 194 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.9 g

Zsír

  • Összesen
    95.8 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    588 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1082.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    264 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    82 mg
  • Foszfor
    474 mg
  • Nátrium
    200 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    133.2 g
  • Cukor
    45 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    557.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1278 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    81 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    337 mg
  • Retinol - A vitamin:
    853 micro
  • α-karotin
    82 micro
  • β-karotin
    4863 micro
  • β-crypt
    456 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    880 micro
Összesen 1545 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    118.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    29 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    52 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    532 micro
  • β-crypt
    50 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 170 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A vajat a cukorral egy tálban robotgéppel elkavarjuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, a joghurtot és rumot.
  2. Ha a massza homogén, hozzáadjuk fokozatosan a lisztet is, és jól eldolgozzuk a vajas masszával.
  3. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. Egy kb. 20 cm átmérőjű tortaformát vagy piteformát margarinnal kikenünk, majd kilisztezünk.
  4. A tésztát öntsük a formába, helyezzük rá szépen a már felszeletelt sárgabarackot, és tegyük a formát az előmelegített sütőbe.
  5. Kb. 25-30 perc alatt készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 35557
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 31.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ez volt az első sárgabarackos pitém idén nyáron, amiről fénykép is készült. Ezt a receptet a Nők Lapja Konyha legfrissebb számában találtam. Kicsit változtattam a hozzávalókon, a porcukrot Update zéró cukorra, a lisztet  I Update lowcarb mixre cseréltem, így már lelkiismeret-furdalás nélkül fogyasztható. :)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Sziò! Nagyon klassz a recept, fincsi is lett a pite! Viszont a kèpen a pite szèp barnàra sült, nekem inkàbb sàrgàs maradt. 30 percig sütöttem, ahogy îrtad. Kicsit barnàsan szerintem szebb! Ûdv Krisztina

Hozzávalók

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek