r
Nosalty Logó

Csokoládés-zabpelyhes süti mikróban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ági78
Csokoládés-zabpelyhes süti mikróban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 483 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 963 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 260 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    22.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    508.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    260 mg
  • Nátrium
    52 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.6 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 483 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.3 g

Zsír

  • Összesen
    45.6 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1017 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    519 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.3 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    424 micro
Összesen 963 kcal
  • 8% Fehérje
  • 53% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 19% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    49 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    37 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.7 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    12.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    114 micro
Összesen 260 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Egy müzlis tálban alaposan összekeverjük a hozzávalókat.
  2. Pár percet állni hagyjuk, hogy a zabpehely kissé megpuhuljon.
  3. 1000 W-on 4 perc alatt "megsütjük".
  4. Még langyosan diétás házi dzsemmel tálaljuk.
  • Sütés ideje: 4 perc
  • Elkészítettem: 7 alkalommal
  • Receptkönyvben: 319
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 28
  • Össznézettség: 58299
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 15.

Ajánló

Aki édesebben szereti, tegyen bele még cukrot, esetleg étcsokoládé helyett tejcsokoládét, vagy tálaláskor hintse meg egy kis porcukorral.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sokáig szemeztem különféle mikrós süti recepttel, de valahogy sosem mertem kipróbálni. Kicsit idegenkedtem tőle, mert hát azért ez mégsem egy hagyományos értelemben vett sütemény. Mivel a mikrohullámú sütőt igen jó találmánynak tartom, muszáj volt rászánnom magam, hogy kipróbáljam, hogyan funkcionál sütikészítésnél. Meg kell mondjam, kellemesen csalódtam. Azért azt le kell szögezni, hogy ez nem egy vendégváró sütemény, -mivel elkészülte után lehetőleg 10 percen belül el kell fogyasztani, mert gyorsan kiszárad-, de jó választás egy kis esti tévézéshez, mikor az ember már nem akar a konyhában robotolni, vagy csak úgy, ha ránk tör az "Úgy ennék valami sütit!" érzés.:) http://konyhaninnenkertentul.blogspot.hu/

Hozzávalók

A tésztához

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

5 alapanyag, amit ne használj hűtőhidegen

Sütésnél gyakran olvashatjuk receptekben, hogy bizonyos alapanyagokat feltétlenül használjunk szobahőmérsékleten (vagy éppen hűtőhidegen). Leginkább a tejtermékeknél fontos ez, de lássunk 5 másik hozzávalót is, ahol szintén érdemes figyelni!

Lakos Benedek

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?