Borkősav

Borkősav

Leírás

(Káliumhidrotartarát) A természetben a szőlőben előforduló sav (a magyar elnevezése is erre utal). A konyhaművészetekben több helyen is találkozhatunk vele: egyrészt a sütőpor egyik alkotóeleme, másrészt ízfokozóként, sav-szabályozóként illetve antioxidánsként használhatjuk fel.

Mikor vegyem

Az év során bármikor megvásárolhatjuk, de javarészt a befőzési szezonban lesz rá szükségünk.

hogyan tároljam

Saját csomagolásában, száraz, hűvös helyen tároljuk.

100g Borkősav

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

borkősav?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

29 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 hiba, amitől leragad és szakad a palacsinta

A palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.