Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

Birsből és cukorból főzött, sárgásbarnás színű, tömör állagú gyümölcskocsonya. Késsel könnyen szeletelhető. Magában is finom csemege, de különféle édességek és egyéb ínycsiklandó falatok alapja is lehet.

mikor vegyem

Télen.

hogyan tároljam

Zsírpapírba vagy celofánba csomagolva, hűvös helyen.

Birsalmasajt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        arkantak
        arkantak Mon, 2014-09-01 21:22

        Egy német nőtől kaptunk egyszer birsalmasajt+narancs lekvárt. Ez volt a legeslegfinomabb dolog amit valaha kóstoltam. Ha valaki ismeri a receptet, nagyon örülnék neki!! :)