Befőtt tartósító

Befőtt tartósító

Leírás

Multifunkcionális tartósítószer keverék, amely nem csak a dunsztolást spórolja meg a háziasszonyoknak, de ivólé, savanyúság is tartósítható vele. Használatuk többnyire gyors és egyszerű: csupán vízben (savanyúság esetén ecet is kerül hozzá) kell feloldani ízlés szerinti cukormennyiséggel.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, fénytől védett helyen.

28 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Tanuljunk meg jól főzni a konyha négy elemével – 3....

A só és a zsiradékok után fejest ugrunk a savak szövevényes világba. Bár sokszor ízügyileg a háttérben maradnak, nemes küldetésük van: egyensúlyt képviselnek az ízkavalkádban. Itthon talán kevésbé állunk tudatosan a savakhoz, pedig sok fogásunk alapelemei. Négyrészes sorozatunk harmadik fejezete következik.

Karsai Roni

További cikkek