Sós nasik a koccintáshoz!

Az ünnepi koccintáshoz jól esik harapdálni valamilyen sós finomságot: mi most 13 gyors és egyszerű darabot hoztunk, amit bármikor összedobhatsz!

Egyre több helyen szokás, hogy az ünnepi vacsora előtt iszunk egy pohárral a barátainkkal vagy kollégáinkkal. A macskajaj soha nem jön jókor, de soha alkalmatlanabb időpontot, mint az ünnep előtti pár nap. A mértéktartás mellett az is segíthet, ha bekapunk pár falatot az alkohol mellé. Ezek a sós sütik nem csak finomak, de gyorsak és egyszerűek is, így még az utolsó percben is nekiállhatunk megsütni őket!

 1. 1.

  Borsos-sós fonott rúd

 2. 2.

  Leveles baconös rudak

 3. 3.

  Nagyon egyszerű leveles sajtos ropogós

 4. 4.

  Grissini 3. - parmezános

 5. 5.

  Marhahúsos párnácskák maradékból

 6. 6.

  Hagymás háromszögek

 7. 7.

  Sajtos kerék

 8. 8.

  Békebeli sós teasütemény

 9. 9.

  Chilis-baconos sajtkeksz

 10. 10.

  Olívás falatkák

 11. 11.

  Borbarát sörkorcsolya - fűszervajas és pestós

 12. 12.

  Paradicsomos csavarások

 13. 13.

  Sós rudacskák

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kreatív karácsonyi sütemények

Kreatív karácsonyi sütemények jönnek, látnak és győznek... remélhetőleg minden házi szakács szívébe belopják majd magukat. Bíbelődjünk és alkossunk, süljön az idei ünnep során a bejglin kívül más is.

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!