Pezsegj

Az idei év TOP 10 videója, amit tátott szájjal néztetek

Rengeteg érdekes helyen jártunk, rengeteg érdekes emberrel beszélgettünk ételekről, főzésről, éttermekről, vendéglátásról, és szerencsére mindig magunkkal vittük a kamerákat, hogy felvegyük a beszélgetéseket. Persze a gusztusos receptvideók sem maradhattak le. Ez volt a 10 kedvenc videótok 2021-ben.

Nosalty

Heti Menü – óévzáró fogások az év utolsó hetére

Itt az év legutolsó hete, a karácsony lezajlott, maradék pulykasült, kacsacomb, halászlé és töltött káposzta ölel körbe minket, nem beszélve a diós és mákos édességekről. Használjuk fel a húsokat becsinált levesben, szendvicsekben, salátákban, szilveszterre pedig jöhet a malac meg a kaszinótojás...elsején pedig a lencse! BUÉK!

Nosalty

24 gyönyörűszép ünnepi falatka vendégvárónak

Kaviáros előétel, tonhalkrémes falatka, sült articsóka, lazacos rolád, karamellizált bacon, fahéjas mandula, karácsonyi caprese, pirított gomba, minden van itt, amit az év egyéb időszakában nem biztos, hogy elkészítenél, az ünnepi alkalom viszont határozottan megköveteli ezeket a szépséges falatkákat!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Hogyan tovább, Balaton? – Ez lehet az éttermek sorsa a...

Hiába volt két nagyon jó éve a Balatonnak, az idei nagy nyitás miatt a turisták ismét külföldön nyaralnak, a magyar éttermeket mindeközben a munkaerőhiány, az infláció és az energiaválság is fenyegeti. Mi lesz az éttermekkel a balatoni vendéglátósok szerint? A Nosalty Hogyan tovább? - című sorozatának új részében erről kérdeztük a szakmabelieket.

Nosalty

További cikkek