r
Nosalty Logó

Leveles baconös rudak

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Leveles baconös rudak
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 553 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 2213 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
Összesen 346 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.8 g

Zsír

  • Összesen
    41.5 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    116 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1178.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    224 mg
  • Nátrium
    664 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 553 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.1 g

Zsír

  • Összesen
    166.2 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    464 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4714.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    1017 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    896 mg
  • Nátrium
    2657 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    183.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    567 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    239 mg
  • Retinol - A vitamin:
    563 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 2213 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    26 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    736.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    415 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    40 micro
Összesen 346 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A leveles tésztát szobahőmérsékleten felolvasztjuk, majd kinyújtjuk elég vékonyra,olyan magasra mint a bacon szalonna.
  2. Megkenjük mustárral (vagy csak egyszerűen olvasztott vajjal), ráreszeljük a sajt 3/4-ét,és sorban (kb.1 cm közökkel) rátesszük a bacon szalonna csíkokat.
  3. A baconok között csíkokra vágjuk a tésztát,és egyesével megcsavarjuk őket. Tojással megkenjük, a maradék sajtot ráreszeljük,1 órát hűtőben pihentetjük.
  4. Előmelegített sütőben kb. 15-20 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40X50
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 10736
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 13.

Ajánló

Csak úgy, bor mellé, buliba, saláta mellé ajánlom.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

A Paprika Tv-n láttam ezt a receptet, és nagyon megtetszett! Tésztasaláta mellé készítettem el, nagyon ízlett a páromnak és nekem is.

Hozzászólások (1)

Törölt felhasználó

Ez nekem is nagyon tetszett, a TV Paprikán láttam Lorain Pascal f?z?s m?sorában. Már akkor is megfogott, el fogom készíteni :))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek