Rákapcsolunk a rebarbaraszezonra receptjeinkkel

A rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!

Áprilistól júniusig tart a csodás rebarbara szezonja, ha szerencsénk van legalábbis, így amint megjelenik a piacokon ez a sokoldalú (egyébként zöldség, nem pedig gyümölcs) alapanyag, használjuk ki, főzzük be, tegyük fenséges pitékbe, és bár mindenki eper mellé képzeli el, mutatunk jó pár alternatívát, hogy másokkal frigyre lépve, vagy önmagában is megállja a helyét a rebarbara.

Még több rebarbarás recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...