r
Nosalty Logó

Rebarbarás panna cotta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
scarlett69
Rebarbarás panna cotta
adag
Előkészítés
perc
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Rebarbarás réteg

Vaníliás réteg

Összesen 496 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Rebarbarás réteg

Vaníliás réteg

Összesen 1985 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír

Rebarbarás réteg

Vaníliás réteg

Összesen 145 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10 g

Zsír

  • Összesen
    17.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    273.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    163 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    38 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.7 g
  • Cukor
    70 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    151 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 496 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    40 g

Zsír

  • Összesen
    68.2 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1094 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    653 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    242 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    306.9 g
  • Cukor
    279 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    604.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    567 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    60 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    234 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    319 micro
Összesen 1985 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.9 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    80.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    11 mg
  • Nátrium
    18 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    40 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 145 kcal

Hozzávalók

Rebarbarás réteg

Vaníliás réteg

Elkészítés

Rebarbarás réteg

  1. A rebarbarát, mossuk, majd tisztítsuk meg. Vágjuk kb. 1 cm-es darabokra, adjuk hozzá a vizet és a cukrot, főzzük puhára, majd botmixerrel pürésítsük, adjuk hozzá a zselatint, és ha szükséges, az ételszínezéket is, keverjük alaposan össze.
  2. Egy hosszúkás formát (pl. őzgerinc), béleljünk ki folpackkal, majd a rebarbarakrémet kanalazzuk bele, és ha már kellően lehűlt, tegyük be a hűtőbe.

Vaníliás réteg

  1. Elkészítjük a vaníliás réteget is: a tejet és a tejszínt öntsük bele egy edénybe, majd keverjük hozzá a pudingport, a porcukrot a vaníliás cukrot, és forraljuk össze, ekkor adjuk hozzá a zselatint is, alaposan keverjük össze, és egy levesszűrőn szűrjük át, hűtsük langyosra, majd kanalazzuk a megdermedt rebarbarás rétegre.
  2. Pár órára, míg ez a réteg is teljesen megdermed, tegyük hűtőbe., majd vékony pengéjű késsel ízlés szerint szeleteljük fel. (Én háromszöget vágtam, és tortaformában raktam össze.) Mentalevéllel és szederrel díszítettem.
  • Receptkönyvben: 6
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 220
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rebarbarás panna cotta
scarlett69 96 recept

Hozzávalók

Rebarbarás réteg

Vaníliás réteg

Címlapról ajánljuk

További cikkek